Arredo Peposhi
prev
next

Arredo Peposhi pranë jush për arredimin e biznesit tuaj!

Shiko punët NA kontaktoni

Arredo Peposhi ju garanton paisje tepër cilësore për biznesin tuaj!

Shiko punët Na kontaktoni

Arredime moderne dhe klasike sipas shijes tuaj për komoditet maksimal!

Shiko punët Na kontaktoni

Kush jemi ne?

Arredo Peposhi është një kompani me ekseriencë në tregun Shqiptar për arredimin e ambjenteve të bizneseve të ndryshme si Furra Buke/Pasticeri, Bar/Restorante, Fast-Food/Piceri, Dyqane/Supermarkete etj.

Arredo Peposhi ju ofron arredimin e biznesit tuaj sipas dëshirës dhe me pasijet më cilësore duke ju garantuar korrektësi dhe cilësi me cmimet më të arsyeshme.

Ofrojmë arredime profesionale për:

Bar/Restorant

Fast-Food/Piceri

Pastiçeri/Furrë Buke

Dyqan/Market

10 +
Vite Eksperience
143
Projekte të mbaruara
114
Kliente të kenaqur
20 +
CMIME DHE MIRNJOHJE

Cfarë ofrojmë ne?
Arredo Peposhi ofron për ju arredime profesionale për:

Bar Restaurant

Arredime

Fast-Food/Piceri

Arredime

Pastiçeri/Furrë Buke

Arredime

Dyqan/Market

Arredime

Cfarë flasin klientet tanë për ne!

Saimiri

Saimiri

Klient

Shërbim tepër korrekt, profesionalizëm, cilësi dhe cmime shumë të mira, bravoo vazhdoni kështu jeni më të mirët!

Eltoni

Eltoni

Klient

Zgjodha Arredo Peposhi dhe dola tepër i kënaqur, një staf tepër korrekt, të sjellshëm dhe mbi të gjitha shërbimi shumë cilësor!

Keni nevojë për arredimin e biznesit tuaj?

Diskuto me ne